Help, ik heb een spreekbeurt!

Dit is de speciale pagina van uitgeverij De Wakkere Muis voor kinderen die op school een spreekbeurt of boekbespreking houden over een van de boeken van Geronimo of Thea Stilton! 
Klik op de buttons hiernaast en ga aan de slag. Alvast één tip: begin op tijd! Dat voorkomt heel veel stress. 
Gi-ga-veel succes!

 

 

 

 

 

 

Hulp en tips bij je spreekbeurt

Leuk dat je je boekbespreking of spreekbeurt gaat houden over een van de boeken van Thea of Geronimo Stilton! Uitgeverij De Wakkere Muis helpt je graag op weg. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Een goede voorbereiding, is het halve werk!

Basistips voor je spreekbeurt

Spreekbeurttips per boek

 


20 jaar leesplezier!

Al 20 jaar zorgt Geronimo Stilton voor leesplezier in Vlaanderen en Nederland. En dit gaan we vieren. Wil jij weten wat we dit jaar gaan doen? Hou dan het instagram account DeWereldvanGeronimoStilton in de gaten!

Thea Stilton weetjes

Thea Stilton is een avonturier in hart en nieren! Als onderzoeksjournalist gaat ze kris kras de wereld over op zoek naar de meest bijzondere culturen en de mooiste verhalen. Lees hier alles over deze moedige en nieuwsgierige wildebras voor je spreekbeurt. En heb je nog vragen? Geen paniek, je kunt Thea ook altijd een e-mail sturen.

Lees verder over Thea

Geronimo Stilton weetjes

Gi-ga-geitenkaas, wist jij dat Geronimo het erg eng vindt om interviews te geven? Gelukkig kom je veel over Geronimo te weten via zijn boeken, maar speciaal voor jullie hebben we hier toch ook nog even de belangrijkste dingen op een rij gezet.
Lees verder over Geronimo