Voor de boekhandel

Waar zou Geronimo zijn zonder de boekhandel? Al jaren zijn de boeken van De Wakkere Muis royaal in de boekwinkel te vinden en daar zijn we muizenissig blij mee. Daar doen wij graag iets voor terug! Wij verzorgen het promotiemateriaal voor in uw winkel en maken regelmatig televisiespotjes van onze boeken, zodat er nog meer fans naar uw winkel komen! Ook hebben veel boekwinkels Geronimo op bezoek gehad voor een meet & greet. Gi-ga-gezellige happenings waar doorgaans uitstekend wordt verkocht. Kijk hieronder voor meer informatie! Of neem contact met ons op.

 

 

 

 

AVI-reeks

Speciaal voor kinderen die bezig zijn met leren lezen, hebben wij nu ook een AVI-reeks ontwikkeld. De serserie bevat boeken op verschillende AVI-niveaus (M3, E3, E4, M4 en M5) en is erop gericht kinderen te stimuleren te leren lezen. Het gaat om echte Stiltonboeken die vaak eerder zijn verschenen als ‘gewoon’ seriedeel, maar waarvan de tekst zo is aangepast dat het lezen voor kinderen een stuk makkelijker wordt. Om de leesbaarheid te bevorderen is er gebruik gemaakt van grotere letters, korte zinnen, meer witregels en een grotere regelafstand. Zo kunnen ook kinderen die nog aan het oefenen zijn met lezen genieten van Geronimo’s avonturen! 
Klik hier voor alle titels van Geronimo Stilton die als AVI-boek zijn verschenen!
 

Extra inkoopruimte nodig? 

Simpel en handig als uw limiet bij het CB even wat krap is.
Bestellingen met een brutowaarde van minimaal € 100,- tot maximaal € 275,- kunt u voortaan ook rechtstreeks bij ons plaatsen. Dat gaat zo in zijn werk:
Stuur uw bestelling naar bestellingen@dewakkeremuis.nl o.v.v. uw naam- en adresgegevens en uw aansluitnummer. Wij voeren de order voor u in. De boeken worden gewoon via de VC geleverd, maar niet door het CB gefactureerd.

De factuur ontvangt u direct van De Wakkere Muis met een standaard korting van 42% DIO. De uiterste betaaltermijn is 5 weken. Zodra de factuur is voldaan kunt u op deze manier een nieuwe bestelling plaatsen.

Alles in één serie!

Oerknagers, Noormuizen en de Geronimo seriedelen vallen vanaf nu allemaal binnen één reeks. De boeken worden doorgenummerd vanaf 73. Op dit moment zijn niet alle nummers 1 t/m 72 niet direct leverbaar, maar natuurlijk zullen we af en toe een reeksnummer herdrukken. Houd onze website daarom nauwlettend in de gaten om erachter de komen welke titels dat zijn!

Uitdeelmateriaal

Elke aanbieding maken we materiaal om uit de delen aan uw klanten. Bij Loes Randazzo op de aanbiedingsbeurzen vindt u tasjes met materiaal dat u gratis mee mag nemen. Komt u niet naar de beurs, neem dan contact met ons op. Let op: na de beurs is de kans groot dat het materiaal op is. Wilt u zeker weten dat u genoeg materiaal in huis heeft, neem het dan mee vanaf de beurs.

Zoek een boek!

Geronimo en Thea hebben inmiddels zoveel boeken geschreven dat je soms flink moet zoeken naar een bepaald boek. Bent u op zoek naar een specifieke titel uit ons fonds? Of wilt u meer informatie over een boek? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide bestand. Heeft u daarna nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op!

Zoek een titel