Voor de boekhandel

Waar zou Geronimo zijn zonder de boekhandel? Al jaren zijn de boeken van De Wakkere Muis royaal in de boekwinkel te vinden en daar zijn we muizenissig blij mee. Daar doen wij graag iets voor terug! Wij verzorgen het promotiemateriaal voor in uw winkel en maken regelmatig televisiespotjes van onze boeken, zodat er nog meer fans naar uw winkel komen! Ook hebben veel boekwinkels Geronimo op bezoek gehad voor een meet & greet. Gi-ga-gezellige happenings waar doorgaans uitstekend wordt verkocht. Kijk hieronder voor meer informatie! Of neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AVI-reeks

Speciaal voor kinderen die bezig zijn met leren lezen, hebben wij nu ook een AVI-reeks ontwikkeld. Onze AVI-serie bevat momenteel boeken op verschillende AVI-niveaus (AVI-E3, AVI-E4, AVI-M4, AVI-M5) en is erop gericht kinderen te stimuleren te leren lezen. Het gaat om echte Stiltonboeken die vaak eerder zijn verschenen als ‘gewoon’ seriedeel, maar waarvan de tekst zo is aangepast dat het lezen voor kinderen een stuk aangenamer, makkelijker en leuker wordt. Om de leesbaarheid te bevorderen is er gebruik gemaakt van grotere letters, korte zinnen, meer witregels en een grotere regelafstand. Zo kunnen ook kinderen die nog aan het oefenen zijn met lezen genieten van Geronimo’s avonturen! 
Klik hier voor alle titels van Geronimo Stilton die als AVI-boek zijn verschenen!
 

Extra inkoopruimte nodig? 

De Wakkere Muis heeft een nieuwe service voor de boekhandel bedacht om u tegemoet te komen bij uw inkoop. Simpel en handig als uw kredietlimiet bij het CB even wat krap is.
Bestellingen met een brutowaarde van minimaal € 100,- tot maximaal € 275,- kunt u voortaan ook rechtstreeks bij ons plaatsen. Dat gaat zo in zijn werk:
Stuur uw bestelling naar bestellingen@dewakkeremuis.nl o.v.v. uw naam- en adresgegevens en uw aansluitnummer. Wij voeren de order voor u in. De boeken worden gewoon via de VC geleverd, maar niet door het CB gefactureerd.

De factuur ontvangt u direct van De Wakkere Muis met een standaard korting van 42% DIO. De uiterste betaaltermijn is 5 weken. Zodra de factuur is voldaan kunt u op deze manier een nieuwe bestelling plaatsen.

Alles in één serie!

Oerknagers, Noormuizen en de Geronimo seriedelen vallen vanaf nu allemaal binnen één reeks. De boeken worden doorgenummerd vanaf 73. Op dit moment zijn de nummers 1 t/m 72 niet direct leverbaar, maar natuurlijk zullen we af en toe een reeksnummer herdrukken. Houd onze website daarom nauwlettend in de gaten om erachter de komen welke titels dat zijn!

Zomerse zotheid

Deze zomer stijgt niet alleen de hitte naar uw bol, maar brengen onze voordelige prijzen uw hoofd ook op hol! Profiteer van een fikse korting op onze maandaanbiedingen Op zoek naar de Oersoep (juni), Het feest van de grote donder (juli), Zeesnorren & Monsterdraken (augustus) en Liefde aan het hof van de tsaar (september).

Zoek een boek!

Geronimo en Thea hebben inmiddels zoveel boeken geschreven dat je soms flink moet zoeken naar een bepaald boek. Bent u op zoek naar een specifieke titel uit ons fonds? Of wilt u meer informatie over een boek? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide bestand. Heeft u daarna nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op!

Zoek een titel