Voor de boekhandel

Waar zou Geronimo zijn zonder de boekhandel? Al jaren zijn de boeken van De Wakkere Muis royaal in de boekwinkel te vinden en daar zijn we muizenissig blij mee. Daar doen wij graag iets voor terug! Wij verzorgen het promotiemateriaal voor in uw winkel en maken regelmatig televisiespotjes van onze boeken, zodat er nog meer fans naar uw winkel komen! Ook hebben veel boekwinkels Geronimo op bezoek gehad voor een meet & greet. Gi-ga-gezellige happenings waar doorgaans uitstekend wordt verkocht. Kijk hieronder voor meer informatie! Of neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

Extra inkoopruimte nodig?

De Wakkere Muis heeft een nieuwe service voor de boekhandel bedacht om u tegemoet te komen bij uw inkoop. Simpel en handig als uw kredietlimiet bij het CB even wat krap is.
Bestellingen met een brutowaarde van minimaal € 100,- tot maximaal € 275,- kunt u voortaan ook rechtstreeks bij ons plaatsen. Dat gaat zo in zijn werk:
Stuur uw bestelling naar bestellingen@dewakkeremuis.nl  o.v.v. uw naam- en adresgegevens en uw aansluitnummer. Wij voeren de order voor u in. De boeken worden gewoon via de VC geleverd, maar niet door het CB gefactureerd.
De factuur ontvangt u direct van De Wakkere Muis met een standaard korting van 42% DIO. De uiterste betaaltermijn is 5 weken. Zodra de factuur is voldaan kunt u op deze manier een nieuwe bestelling plaatsen.

 

Mega magisch jubileumjaar!

Gi-ga-geitenkaas! De Wakkere Muis bestaat alweer 12,5 jaar dit najaar! En dat gaan we natuurlijk uitbundig met u vieren omdat wij u dankbaar zijn voor al die jaren waarin u onze boeken hebt verkocht! In november geven we een jubileumboek uit: Lang Leve Fantasia, een gi-ga-gantisch groot (41,5x46cm!) collector's item waaraan we een etalagewedstrijd koppelen. Hiermee maakt u kans op maar liefst € 1.250,- aan boeken naar keuze uit ons fonds! Bij een bestelling van drie of meer exemplaren, kunt u één (inkijk)exemplaar voor slechts € 12,50 erbij bestellen. Natuurlijk verschijnt er in oktober ook weer een 'gewone' Fantasia en nog veel en veel meer. Meer weten? Download de digitale folder hierboven!

De Stilton-series op een rij

Er zijn al gi-ga-veel boeken geschreven door de familie Stilton! Maar wie schrijft nu eigenlijk wat en voor welke leeftijd zijn de boeken? Tijd voor een overzicht van de verschillende series uit ons fonds.
Download hier het overzicht

De Gekleurde reeks

Nieuwe delen uit de basisserie krijgen voortaan een bepaalde kleur. Iedere gekleurde reeks bevat zes deeltjes. Stilton fans sparen zo sneller een serie bij elkaar! 
Bekijk de titels uit de Groene reeks

Bekijk de titels uit de Rode reeks

Zoek een boek!

Bent u op zoek naar een bepaalde titel uit ons fonds? Of wilt u meer informatie over een boek? Kijk dan in ons uitgebreide bestand. Heeft u daarna nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op!

Zoek een titel