Word lid van de Geronimo Club!

 

Gi-ga-geitenkaas! Er is een echte Geronimo Club en jij kan daar lid van worden!  
Hoe zou jij het vinden om voor een klein jaarlijks bedrag elke twee maanden iets muizenissig leuks te kunnen afhalen bij de Bruna winkel bij jou om de hoek? Zeg nou zelf, dat is toch gi-ga-gantisch gaaf?!

Wat houdt het in?
Als je lid wordt van de Geronimo Club ben je natuurlijk Altijd Als Eerste op de hoogte van alles wat met Geronimo te maken heeft. Boeken, feestjes, prijsvragen ... maar er is meer! Zo mag je elke vier maanden De Wakkere Muis krant in een Bruna filiaal ophalen. Niet-leden krijgen die alleen digitaal, maar leden van de Geronimo Club krijgen hem weer in zijn vertrouwde vorm, op papier dus!
En dat is nog lang niet alles! Je krijgt ook iedere twee maanden een e-mail toegestuurd met daarin een bon. Met die uitgeprinte bon en je clubkaart kun je bij de Bruna iets leuks ophalen. Dat kan korting zijn op een van Geronimo’s boeken, een puzzel, een kwartetvel, een potlood,  een kleurplaat of een ander gi-ga-leuk Geronimo hebbeding.
En als klap op de vuurpijl deelt Geronimo elk jaar in mei een boek uit, he-le-maal gratis en natuurlijk alleen voor leden van de Geronimo Club! Ook dat boek kan je bij een Bruna vestiging afhalen met je clubkaart.

 

Hoe werkt het?
Deze club is een exclusieve samenwerking tussen uitgeverij De Wakkere Muis en boekhandelsketen Bruna. Als je je aanmeldt als clublid, geef je meteen op welke Bruna-vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit. Bij die Bruna haal jij alle spulletjes, exclusief bestemd voor clubleden, af. Muizenissig handig, dus!
 
Hoe word je lid?
Vraag aan je ouder(s) of verzorger(s) of je lid mag worden van de Geronimo Club. Zij kunnen jou dan aanmelden via onze website of het onderstaande formulier.
Een lidmaatschap kost € 7,50 per jaar en stopt automatisch. Als je na een jaar clublid wilt blijven, dan meld je je gewoon opnieuw aan en kan de contributie voor weer een jaar worden betaald. Je kunt het hele jaar door lid worden. Betalingen gaan via iDEAL.
Zodra wij het verschuldigde bedrag ontvangen hebben, mailen we je meteen je clubkaart. Print hem uit en neem hem mee naar de Bruna, dan ben jij binnenkort de trotse bezitter van allemaal gi-ga-geweldige Geronimo spullen!

 

 

 

 

De Geronimo Club, dat is toch fantasiastisch?

Als lid van de Geronimo fanclub:

  • Ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes over de familie Stilton.
  • Kun je iedere twee maanden een cadeautje ophalen bij jouw Bruna filiaal.
  • Mag je 3 keer per jaar De Wakkere Muis krant (op papier!) ophalen bij jouw Bruna.
  • Krijg je ieder jaar in mei een gratis boek!