Gratis boeken met de boekenkraam

Een muizenissig idee voor het aanvullen van uw schoolbibliotheek!
Heeft u binnenkort een feestje op school en kan uw schoolbieb wel wat nieuwe boeken gebruiken? Nodig dan nu het verkoopteam van De Wakkere Muis uit! Zij nemen een selectie van de populairste boeken van Geronimo en Thea Stilton mee zodat die tijdens uw evenement aan de ouders verkocht kunnen worden. Op deze manier helpen de ouders mee om de schoolbibliotheek effectief te ondersteunen, want... van het totale bruto verkoopbedrag van die middag ontvangt de school maar liefst 15% (dat is inclusief de standaard scholenkorting van 5%) in de vorm van nieuwe boeken uit het fonds van De Wakkere Muis! De school kan de boeken direct uitzoeken uit het aanwezige assortiment of bestellen indien de gewenste titels niet voorradig zijn.
 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Brigitte Klijzing via

de button hiernaast. Of bel: 020 5285850.

Geronimo tourt door het land

Om al zijn fans te ontmoeten, reist Geronimo graag het hele land door! Tijdens deze bezoeken kunnen fans met Geronimo op de foto en zet hij zijn poottekening in boeken. Bent u benieuwd of Geronimo binnenkort bij u in de buurt op bezoek komt? Kijk dan op de Kaaskalender voor de laatste informatie.

Naar de agenda

Elke maand een gratis lesbrief

Elke maand maken we een nieuwsbrief over de boeken

van Geronimo Stilton en zijn familie. Deze staat vol lestips, spelletjes en kleurplaten die u kunt gebruiken in de klas. Voor de lesbrief maken we gebruik van thema's zodat u ook andere boeken kunt gebruiken en natuurlijk besteden we volop aandacht aan de Kinderboekenweek.

voorbeeld nieuwsbrief

Boek een bezoek van Geronimo

Wilt u Geronimo een keer op bezoek hebben in de klas?

Dat kan! Geronimo is dol op zijn fans en komt graag een keer langs. Neem tijdig contact op om teleurstelling (volgeboekt) te voorkomen!

 Boek een bezoek!

U binnen een uur al een aantal gratis boeken voor de school-bibliotheek kunt regelen met
de boekenkraam?

De Wakkere Muis elke maand een gratis lesbrief verstuurt? U kunt deze ontvangen door een e-mail te sturen naar Brigitte@dewakkeremuis.nl

De Wakkere Muis u graag meer informatie geeft over
een boekenmarkt bij u op school? Bel ons gerust op!

De Wakkere Muis regelmatig kinderfeestjes geeft in de Toonzaal in Amsterdam?

De Wakkere Muis het altijd leuk vindt om tips voor de lesbrieven te ontvangen van docenten?

Kinderen met Geronimo en Thea kunnen mailen en altijd antwoord krijgen?